Babymassage

Samen ontspannen en genieten

Alle baby’s verlangen naar geborgenheid en lichamelijke warmte. Na 9 maanden op een veilige en vertrouwde plek te hebben gezeten, is er nog net zoveel behoefte aan intimiteit en lichamelijke warmte. Babymassage is daarom voor alle baby’s weggelegd.

Tijdens de massage ontstaat er vertrouwen en doordat er intenser contact is, versterkt het de relatie tussen jou en je baby. Je leert je baby nog beter begrijpen. Naast een plezierig en ontspannen gevoel kan een massage ook helpen om het slaapgedrag te verbeteren, darmkrampjes te verlichten of onrust, huilen en verstrekking te verminderen. Voor couveusebaby’s en baby’s die door ziekte een tijd het contact met de ouders hebben gemist, is babymassage ook zinvol.

Wat leer je tijdens de cursus?

De cursus babymassage bij Knuzz is gebaseerd op de Shantala babymassage en de methode van babymassage Nederland. De cursus wordt gegeven aan huis en bestaan uit 2 lessen van ca. 1 uur. Hier wordt speciaal rekening gehouden met het ritme van jouw baby. Tijdens deze cursus leer je alle basistechnieken, zodat je zelf op ieder gewenst moment je baby kan masseren. De cursus kan gevolgd worden vanaf 6 weken na de geboorte (van een voldragen baby).

Na de cursus ontvang je van mij een reader, waarin alle technieken kort uitgelegd staan. Zo kun je alles nog rustig nalezen.

“Elke dag ervaar ik weer nieuwe dingen
Elke dag heb ik prikkels te verwerken
Elke dag wil ik spanning in mijn lijfje los kunnen laten
Elke dag verlang ik naar geborgenheid en lichamelijke warmte
Elke dag wil ik papa en mama ook laten ontspannen”

“Lieve papa en mama, als jullie met mij een cursus babymassage bij Knuzz volgen, dan leren jullie precies welke massage bij mij past!”

Kosten

Privé cursus aan huis 

€99,- exl. 2 x Reiskosten (€0,25 per km vanaf 6631BL)

Wil je ook samen met je baby ontspannen en genieten? Vraag dan een cursus babymassage aan.

Pakket aanvragen

Pakket aanvragen