Over mij

Even voorstellen

Mijn naam is Femke Vissers, ik ben gecertificeerd kinderslaapcoach voor kinderen van 0 tot 4 jaar, onrustdeskundige en docent babymassage. Ik woon in Horssen, een plaatsje in het land van Maas en Waal. Naast Knuzz werk ik als pedagogisch medewerkster op een agrarisch kinderdagverblijf. Elke dag mag ik samen met de kindjes genieten, ontdekken en dingen ervaren in de natuur en tussen de dieren. 


De stappen naar Knuzz

Naast mijn werk als pedagogisch medewerkster ben ik mezelf verder gaan ontwikkelen. Ik behaalde mijn certificaat Kinderpsychologie en werd opgeleid als Docent babymassage.  Tijdens mijn werk in de opvang vind ik het belangrijk dat elk kind zich thuis voelt en veilig ervaart. Zodra de kinderen een veilige omgeving ervaren kunnen ze zich gaan ontwikkelen. Ik geef ze dan ook de liefde, warmte, rust en regelmaat die ze verdienen en nodig hebben. Ook op het gebied van slapen, want ook daar is een veilige en vertrouwde omgeving van belang. Dit verdienen alle kinderen. 

Dromen, denken en doen!

Wat wil ik nog meer? Slapen is altijd een onderwerp geweest waar ik mezelf meer in wilde verdiepen.  In de opvang zie je namelijk veel gezinnen waar het slapen nog niet lekker loopt. Om mijn passie te combineren ben ik met veel enthousiasme de opleiding tot Droomritmecoach gaan volgen, want hoe fijn zou het zijn om kinderen te kunnen helpen met hun onrust- en slaapproblemen. En hoe leuk zou de combinatie babymassage en kinderslaapcoach zijn? 

Kinderslaapcoach & Babymassage

Met trots behaalde ik mijn diploma en ben ik mijn eigen bedrijf als kinderslaapcoach en docent babymassage gestart. Met mijn kennis en ervaring geef ik cursussen babymassage,  zodat je samen met je kleintje kan ontspannen en genieten. Hiernaast coach ik gezinnen met de onrust- slaapproblemen van hun kleintje. Ik vergroot de kennis op het gebied van slapen: door middel van een stappenplan leer je op welke manier je jouw kleintje weer op een liefdevolle manier zelf kan laten slapen. Slapen en ontspannen kan ook jouw kleintje leren bij Knuzz!

Wil je graag met mij kennismaken? klik dan hieronder.

Pakket aanvragen

Pakket aanvragen