Slaapcoaching

Slapen als een baby

Het lijkt allemaal zo makkelijk, maar wat als dat niet zo is? Slaapt je kleintje niet lekker? Is het lastig om een ritme te krijgen? Zijn de nachten onderbroken of is er onrust? Ik als kinderslaapcoach en onrustdeskundige help jullie graag! Met de Droomritme Methode leer je op de juiste manier aan het slapen van je kleintje te werken, zodat hij of zij binnen de juiste tijd, op het juiste moment en zonder traantjes in slaap kan vallen.

Dream big


Little one


De Droomritme Methode

De Droomritme Methode is gericht op slapen zonder huilen. Met een holistische en liefdevolle benadering wordt er gekeken naar alle thema’s rondom het slapen. Je kan hierbij denken aan onrust, hechting, voeding, omgeving, geboorte en de ontwikkeling van je kleintje. Nadat al deze factoren in kaart zijn gebracht, wordt er voor elk kleintje en elk gezin een persoonlijk slaapplan geschreven om het slapen op een responsieve manier te verbeteren. Met dit plan kun jij straks met alle kennis, tips en tricks je eigen slaapcoach worden. Hierbij coach ik jou en je kleintje op weg naar dromenland.

Zonder traantjes

De Droomritme Methode is een overkoepelende kijk op slapen, waarbinnen iedere aanpak gevolgd kan worden. Maar…responsiviteit, hechting, werkbaarheid en kindgerichtheid staan voorop. Dat betekent dat huilen niet nodig is. Zo kan er op een liefdevolle en responsieve manier worden gewerkt aan het slapen van je kleintje. 

Aanbevolen door zorgverleners

De Droomritme methode bestaat al meer dan tien jaar. Vele zorgverleners werken ermee en bevelen het aan. Duizenden kleintjes hebben hun weg naar dromenland gevonden, zonder traantjes. Het is een unieke Nederlandse methode, niet ‘bedacht’ maar ontstaan vanuit de praktijk en gebaseerd op onderzoek. Continu doorontwikkeld door ouders en zorgverleners. De holistische benadering is uniek, maar de combinatie zorg-ouders en theorie-praktijk misschien ook wel.

100% maatwerk

De Droomritme Methode kijkt naar alles rondom het slapen en dan natuurlijk naar de hoofdrolspeler in het bijzonder. De vertaalverslag die wordt gemaakt (het grote waarom) is persoonlijk, de daaruit voortkomende adviezen des te meer. Er wordt gekeken naar de persoonlijke situatie en mogelijkheden. Juist dat maakt de aanpak haalbaar en werkbaar, vandaar dat veruit de meeste kleintjes weer lekker gaan slapen.

Pakket aanvragen

Pakket aanvragen